antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern stil ile nispeten uyumludur. Parafin renkler ile eksiksiz bir geçim halindedir.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması sahip olmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel tasarımı sayesinde sessiz kez ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı katkısızlar.

Aile sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyu elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı dümdüz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir sebebiyle kazandırmak isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir birey katılanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir ömür vadiı yürekin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine mükemmel geçim sağlayan son merhale şık layihamların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Hararetli gri odaklı bir ocak dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler yardımıyla alanda yumuşak intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri engelsiz gri olmalı!

Süssüz ve çağdaş stilli temsil fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek şahsi tercihlerin dışarı yansımasını katkısızlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk antrasit gri dekorasyon bakışta ocaklık ve banyo dekorasyonunda pek yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda masumca ve prezantabl bir görünüm elde eylemek isteseniz üstelik kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih eylemek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi sprey boya ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

İki rengin kontrastı, çok lüks aksesuar yönetmek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

Sakat duvar kağıdı ve sağlıksız boya şeklinde tasarlanan duvarlarda zir kısmın beyaz zehir olması alanın elan aydınlık ve geniş aynükmesini sağlarken üst bölümde mütebaki antrasit duvar rengi dekorasyona ağırlü bir berrakş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütnamlık arıyorsanız ve beyaz zehir sizin bağırsakin bir opsiyon değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra beyaz zehir döşeme ya da beyaz zehir koltuklar ile hayat alanınıza ilgi çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Cevap 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde düz ve har bir albeni yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir ahenk yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, tabii malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese de dünya genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları ortada arazi almaktadır.

Mekanda daha hafif, samimi ve enerjik bir platform mı arıyorsunuz. O devir grinin sıcak tonlarına essah aksiyon geçirmek yakınlarında bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi berenarı uygun bir ahenk yakalar. Bunun haricinde goldfix antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page