Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, salim ve muvazeneli bir hava yuvarı yaratıyor, oda aldatmaıcı bir kontrast ve kostak bir entegrasyon sunuyor.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan kovuşturulma ederek aktüel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların kenarı teselsül bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile oldukça uyumludur. Hafif bir zemin görüntülemek bâtınin güzel bir duvar rengi tercihidir.

Konut dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Fil verimli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa yolı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği ahit bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir ambiyans tıkızlabilir.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri ortada taraf vadi koridorlar lüp atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk antrasit gri dekorasyon çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu alanın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve kredi duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Antrasit rengi ekseri kıpkızıl gri yahut siyah olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta komple bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit antrasit gri boya Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile özge dekorasyon unsurlarıyla harika bir intibak derunerisindedir.

Gri koltukla uyumlu ekmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ilenmeşap ya da cam ekmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu ağız ağıza nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize demetlı!

Antrasit renk dirim alanlarında goldfix herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden möble ve aksesuar seçenekleri sinein bile dobra bir tercihtir.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken soğuk renk tonları enerjik ve canlı bir yardım sunabilir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir kucak yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası güzel bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page